FORM.I. CICLE DE FORMACIÓ INSTRUMENTAL

NIVELL 1 Adreçat a persones poc o gens escolaritzades que volen iniciar-se en l’aprenentatge de la lectoescriptura en les dues llengües oficials, així com començar a realitzar operacions bàsiques i a fer servir dispositius digitals.
NIVELL 2 Va dirigit a persones que han adquirit una alfabetització inicial en les llengües oficials i tenen nocions mínimes de càlcul, però que necessiten consolidar tant la part lingüística com la matemàtica i també tenen interès en aprendre a partir d’eines digitals.
NIVELL 3 Per a persones que ja han consolidat el procés d’alfabetització i poden comunicar-se en el seu entorn proper o quotidià, però volen continuar treballant la comprensió de textos, l’elaboració de petits escrits, la resolució de problemes matemàtics i adquirir més domini en el món digital, entre els més destacats.
NIVELL 4 Destinat a persones que ja dominen la lectoescriptura, la resolució de problemes matemàtics bàsics i tenen cert coneixement digital, però volen adquirir els coneixements i procediments bàsics per incorporar-se a altres estudis com el GES.
més informació + Informació
enrereTornar enrere

CFACentre de Formació d'Adults Fondo